Snelvervoer

Snelvervoer (geconditioneerd)

Met onze eigen bestelauto’s rijden wij dagelijks routes door Nederland en België. Door het aanbieden van een uitgebreid dienstenpakket creëren wij nieuwe mogelijkheden die kunnen leiden tot voordelen voor zowel opdrachtgever als vervoerder. Voorop staat dat uw logistieke wens altijd de basis vormt voor een samenwerking.

In de loop der jaren is een uitgebalanceerd dienstenpakket ontstaan waarbij wij er naar streven al uw logistieke zorgen uit handen te nemen. Ons bedrijf staat bekend als ophaaldienst van onderzoeksmateriaal voor laboratoria. Daarnaast gebruiken onze klanten ons netwerk steeds vaker voor het uitvoeren van distributieactiviteiten. Wij beschikken over een jong wagenpark, welke bestuurd worden door een team vaste, ervaren en enthousiaste medewerkers. Door centrale planning en mobiele communicatie zijn de lijnen kort en is Ophaaldienst Miedema blijvend flexibel.

Snelvervoer onderzoeksmateriaal

Met speciaal ingerichte bestelauto’s en in eigen beheer ontwikkeld verpakkingsmateriaal wordt uw onderzoeksmateriaal vervoerd. Wij rijden dagelijks 20 routes door Nederland en België (Vlaanderen). Onderzoeksmateriaal wordt altijd binnen gestelde randvoorwaarden vervoerd. Onze bestelauto’s zijn in meerdere compartimenten verdeeld en geschikt voor het snelvervoer van gekoelde en ongekoelde monsters. Onderzoeksmateriaal wordt op afgesproken tijden opgehaald en dezelfde dag of uiterlijk de volgende werkdag ’s ochtends bij het onderzoeksinstituut afgeleverd. Ophaaldienst Miedema werkt samen met gerenommeerde laboratoria in de sectoren agri, veterinair, human, milieu en food. Wij bezoeken meer dan 50 laboratoria in binnen- en buitenland.

Snelvervoer distributie

Onze eigen auto’s rijden 5 dagen per week vaste routes door Nederland en  België (vlaanderen). De bestelauto’s zijn in meerdere compartimenten verdeeld en geschikt voor het snelvervoer van gekoelde en ongekoelde kleine zendingen. Bij het vervoer wordt gebruik gemaakt van vrachtbrieven. Deze vrachtbrieven dienen volledig ingevuld te zijn en begeleiden de zending tijdens het transport. Onze chauffeurs zorgen voor een correcte aflevering en ondertekening van de vrachtbrief.

Spoedzendingen

Voor spoedzendingen heeft Ophaaldienst Miedema 24 uur per dag 7 dagen per week een auto met chauffeur op afroep beschikbaar.